Derby Tuinhaard

€ 1.180,-

Prijzen zijn incl. BTW, exlc. verzendkosten

€ 1.180,00

Derby Tuinhaard gemaakt van basalt natuursteen

De Derby tuinhaard van basalt natuursteen is een verrijking voor elke tuin of terras. De compacte en robuuste structuur zorgt ervoor dat de natuursteen nauwelijks poreus is. Hij kan zowel in de zomer als in de winter gewoon buiten blijven staan. Met zijn natuurlijke uitstraling past de Derby vuurplaats uitstekend in een tuin. Aangezien de Derby-haard van zuiver natuurlijk materiaal is gemaakt, kunnen de afmetingen en de kleurintensiteit enigszins variëren. Zo kunt u er zeker van zijn dat een uniek exemplaar uw tuin verfraait.

Bij de haard ontvangt u decoratieve lavastenen, waarmee u de branderbak kunt versieren. De haard heeft een vlamregelaar, waarmee de gastoevoer kan worden verhoogd of verlaagd en dus de hoogte van de vlammen kan worden aangepast. De geïntegreerde drukregelaar, waarop de gascilinder rechtstreeks is aangesloten, zorgt voor drukcompensatie. Afhankelijk van uw voorkeur kan een gasfles van 5 kg of 11 kg worden gebruikt.

Eigenschappen en voordelen:

  • Natuurstenen gashaard solide en robuust
  • weerbestendig
  • warmte geven
  • incl. roodachtige lava stenen
  • roestvrijstalen bescherming voor de ontstekingsinrichting
  • incl. hoogwaardige beschermhoes tegen weersinvloeden

 

Inbegrepen zijn: een roestvrijstalen branderbak, roodachtige lavastenen, ontstekingsbeveiliging, 1x AAA-batterij voor de ontsteker, drukregelaar met slang, beschermkap tegen weersinvloeden en een gebruiksaanwijzing.

Extra informatie

Naam Derby Tuinhaard
Artikelnummer OFS301
Type brandstoffen LPG, Butaan, Propaangas
Vermogen 11.7 KW
Hoogte 50
Breedte (cm) 45-60
Diepte (cm) 45-60
Ruimte voor 5 kg gas tank Nee
Ruimte voor 11 kg gasstank Nee
Levertijd (werkdagen) 5
Transportkosten (hele bestelling) 1,2 of 3 artikelen = € 36. Vier Artikelen of meer = € 49,95. Boven € 1250 : gratis