Prachtig vuurspel met één druk op de knop!

  • Bestand tegen alle weersinvloeden
  • Minimaal 2 jaar garantie

557 reviews

Vragen? Bel de specialist! 9-21 uur 7 d/week

Granville Vuurtafel

€ 1.799,-

Prijzen zijn incl. BTW en excl. transport

€ 1.799,00

Vorstbestendig en beschermd tegen UV-straling: Kan het hele jaar door buiten blijven staan!

Granville - een elegante lounge vuurtafel

De Granville vuurtafel is een smaakvolle tuinhaard die zorgt voor een zeer gezellige sfeer tijdens een avond met familie of vrienden. Het vezelbeton waar de vuurplaats van gemaakt is maakt hem stevig en duurzaam. U zult er dus gegarandeerd een hele tijd plezier van hebben.

Het smalle onderste voetgedeelte geeft de indruk van een zwevende open haard in de schemering. De vlammen komen uit een langwerpige, smalle branderunit die u kunt voorzien van de meegeleverde lavastenen. Hierdoor zijn de contouren van de vuurtafel amper te zien, wat deze magische, zwevende indruk nog verder versterkt.

Rondom de brander biedt de Granville vuurtafel veel plek voor hapjes en drankjes. Met de bijgeleverde gasregelaar zijn de vlammen aan te passen. Je kunt ze groter of kleiner maken, afhankelijk van je voorkeur.  De haard moet worden aangesloten op een externe gasfles (butaan- of propaangas) om te kunnen worden opgestart. Start het vuurspel eenvoudig met de handige elektrische knop en de spanning van het hectische dagelijkse leven is vergeten!

 

Eigenschappen en voordelen:

  • rechthoekige lounge vuurtafel
  • in grijs betonlook
  • incl. roestvrijstalen branderbak
  • incl. roodachtige lava stenen
  • flexibele gasregeling
  • aansluiting op externe gasfles
  • incl. hoogwaardige beschermkap tegen weersinvloeden

 

Werking en gebruik

De vuurtafel werkt op propaangas en moet worden aangesloten op een externe gasbron. Door de ingebouwde elektrische ontstekingssysteem kan het vuurspel met een druk op. De vuurtafel is compleet gemonteerd, dus snel en eenvoudig op te zetten. Het enige wat u hoeft te doen is de meegeleverde drukregelaar aansluiten op de gasfles en de haard is klaar voor gebruik. De aansluitleiding wordt meegeleverd. De gasfles is niet inbegrepen bij het pakket. 

Wilt u de Ubinas vuurtafel aansluiten op aardgas? Dit kan met de ombouwset kan de Ubinas worden omgebouwd naar een aardgasaansluiting. Laat dit wel door een erkend gasinstallateur doen. 

 

Inbegrepen zijn: een roestvrijstalen branderbak, roodachtige lavastenen, ontstekingsbeveiliging, 1x AAA-batterij voor de ontsteker, drukregelaar met slang, beschermkap tegen weersinvloeden en een gebruiksaanwijzing.

Aanvullende informatie

Naam Granville Vuurtafel
Artikelnummer OFG121
Type brandstoffen LPG, Butaan, Propaangas
Vermogen 13.2 KW
Hoogte 43
Breedte (cm) 70
Diepte (cm) 152
Ruimte voor 5 kg gas tank Nee
Ruimte voor 11 kg gasstank Nee
Levertijd (werkdagen) 5
Transportkosten (hele bestelling) 1,2 of 3 artikelen = € 36. Vier Artikelen of meer = € 49,95. Boven € 1250 : gratis