Een rookkanaal aanleggen kun je zelf!

  • Geschikt voor elke doe-het-zelver
  • 25 jaar garantie

Al 12.455 doe-het-zelvers gingen je voor

361 reviews

Vragen? Bel met een specialist

  • 040 741 00 09
  • 0031 40 741 00 09

kachelpijp installeren

Wij laten onze producten rechtstreeks naar onze Nederlandse afnemers versturen. Voor particuliere afnemers dragen wij btw af in Nederland.

Voor leveringen aan professionele klanten (dus met een BTW nummer) wordt geen btw in rekening gebracht (btw-verlegd), omdat wij in Nederland leveringen verrichten als buitenlandse (Maltese) ondernemer. U dient dan zelf de BTW aan te geven (en eventueel te verrekenen) in Nederland als naar u verlegde btw.

U dient op de betaalpagina uw BTW nummer in te geven om zonder BTW gefactureerd te worden. Of u kunt een account aanmaken en daar uw BTW nummer in te geven. Uw btw-nummer wordt door ons op geldigheid gecontroleerd.

 

Btw-identificatienummer, naam en adresgegevens dienen juist zijn. Als u uw handelsnaam gebruikt in plaats van uw juridische naam, kan dit mogelijk een foutmelding veroorzaken. 

 

 

Wanneer goederen (in het kader van de levering) tussen EU-landen worden vervoerd, is sprake van intracommunautaire leveringen. Deze leveringen zijn altijd ergens in de EU belast met btw. De hoofdregel is dat de levering belast is met btw in het land waarheen de goederen worden vervoerd. Dit wordt bereikt door de levering vrij te stellen van btw (belast tegen 0% btw). Bij aankomst van de goederen wordt vervolgens btw geheven, de zogenoemde intracommunautaire verwerving. Wanneer ondernemers intracommunautaire leveringen verrichten, geldt dat hiervoor periodiek een opgaaf moet worden ingediend (de opgaaf ICL).  

 

Beoordeel deze pagina

  • Als u wilt dat we contact met u opnemen kunt u een naam en e-mailadres invullen