Kachelpijp online kopen?kachelpijp

U heeft een kachel (houtkachel, gaskachel of open haard) en u wilt zelf een rookkanaal aanleggen? Dan bent u bij de Kachelconcurrent aan het juiste adres. Wij hebben alle benodigdheden voor elke maat rookkanaal op voorraad.

Naar de kachelpijpen

Neem contact op voor een vrijblijvend advies.

Bespaar geld op kopen van een kachelpijp

Als u zelf een rookkanaal aanlegt, bespaart u vaak 30 - 40% op materiaalkosten. Nog even los van het arbeidsloon. In onze webwinkel bieden we alle benodigde rookkanaal materialen voor het aanleggen van uw rookkanaal met de laagste prijsgarantie!

Kachelpijp aanleggen – eenvoudiger dan u denkt

Vaak horen we geluiden in de trant van ‘Een rookkanaal zelf aanleggen, dat is toch best complex?’, maar dit blijkt in de praktijk echt mee te vallen. Met een beetje praktische kennis legt u vrij eenvoudig zelf het rookkanaal aan.

>Vraag advies over een kachelpijp kopen

In onze webwinkel bieden we alle denkbare mogelijke materialen voor het aanleggen van een rookkanaal. Wilt u zeker weten dat u geen onderdelen mist of wilt u advies over wat u nodig heeft? Bel dan gerust met een van onze kachelpijp experts: 040-7410009. Wij helpen u graag verder!

>Kachelconcurrent, de kachelpijp expert

De Kachelconcurrent heeft meer dan 10 jaar ervaring met alles wat met een kachelpijp te maken heeft. Als u via onze webwinkel bestelt, weet u zeker dat u alle benodigdheden heeft. En als u vragen heeft, belt u ons dan. We zitten er om u te helpen.

>De grootste in kachelpijpen

Wij zijn Europa's grootste webwinkel gespecialiseerd in rookkanalen en kachelpijpen. Bij ons heeft u de garantie van een goede kwaliteit kachelpijp tegen een lage prijs. We adviseren u graag voordat u uw kachelpijpen koopt. En mocht er iets mis gaan: we zorgen dat het opgelost wordt!

Onze dubbelwandige rookkanalen hebben natuurlijk de T600 Europese goedkeuringen. We leveren verder enkelwandige RVS buizen, dikwandige stalen kachelpijpen, alsmede concentrische kachelbuizen.

Onze meest verkochte producten

Hieronder ziet u een overzicht van onze meest verkochte producten:

Kachelpijp dubbelwandig RVS 150 MM

Kachelpijp flexibel 150 MM