Kelut Tuinhaard

€ 739,-

Prijzen zijn incl. BTW, exlc. verzendkosten

€ 739,00

Kelut Tuinhaard van vezelbeton in natuursteenoptiek

De Kelut tuinhaard van vezelbeton in lichte natuursteenoptiek onderscheidt zich door een glad afgewerkt oppervlak met een typisch betonpatroon. Het lichtgrijs ziet er zeer vriendelijk uit en in interactie met de gasvlam zorgt het voor meer helderheid, wat vooral in de donkere avonduren een voordeel is. De bijgevoegde roodachtige lavastenen, die op het branderplateau zijn geplaatst, zorgen voor extra charme.

De elektronische ontsteker en de traploze gasregelaar zijn geïnstalleerd aan de zijkant van de haard. Met de gasregelaar hebt u de mogelijkheid om de gastoevoer en dus de hoogte van de vlam te regelen. De handgreepgaten aan de zijkant helpen u om de haard te verplaatsen of te dragen.  Deze zijn visueel identiek aan het handvatgat van het deksel, dat kan worden verwijderd om er een gasfles in op te bergen. De binnenzijde van de gashaard kan zowel een 5 kg als een 11 kg gasfles bevatten. Om de gastoevoer automatisch af te sluiten als de haard wordt gekanteld, beschikt hij over een geïntegreerde anti-kantelinrichting.


Eigenschappen en voordelen:

  • decoratieve gashaard
  • incl. roestvrijstalen branderbak
  • met kantelbeveiliging
  • traploze gasregeling
  • aansluiting op externe gasfles
  • gasfles kan in de haard geplaatst worden
  • incl. hoogwaardige beschermkap tegen weersinvloeden

 

Inbegrepen zijn: een roestvrijstalen branderbak, roodachtige lavastenen, ontstekingsbeveiliging, 1x AAA-batterij voor de ontsteker, drukregelaar met slang, beschermkap tegen weersinvloeden en een gebruiksaanwijzing.

Extra informatie

Naam Kelut Tuinhaard
Artikelnummer 300012003
Type brandstoffen LPG, Butaan, Propaangas
Vermogen 11.7 KW
Hoogte 70
Breedte (cm) 45
Diepte (cm) 45
Ruimte voor 5 kg gas tank Ja
Ruimte voor 11 kg gasstank Nee
Levertijd (werkdagen) 5
Transportkosten (hele bestelling) 1,2 of 3 artikelen = € 36. Vier Artikelen of meer = € 49,95. Boven € 1250 : gratis