Raung Vuurtafel Grijs

€ 1.380,-

Prijzen zijn incl. BTW, exlc. verzendkosten

€ 1.380,00

Vorstbestendig en beschermd tegen UV-straling: Kan het hele jaar door buiten blijven staan!

Raung vuurtafel in grijs betonlook

Met de modern vormgegeven Raung vuurtafel tovert u uw loungehoek om tot uw persoonlijke oase van rust. De vierkante vuurtafel is voorzien van een grote open haard in het midden. Daardoor krijgt de wind geen vat op de vlammen en zal het vuur vrijwel niet gedoofd worden. 

Dankzij de meegeleverde decoratieve lavastenen ziet het vuur er erg natuurlijk uit. Door de ingebouwde gasregelaar kunt u eenvoudig naar wens de vlam instellen. Zo kunt u voor ieder moment de juiste sfeer creëeren. De vuurtafel kan eenvoudig worden aangesloten op een propaan- of butaangasfles. Wanneer de vuurtafel niet wordt gebruikt kunt u hem afdekken met de hoogwaardige beschermhoes. Zo beschermt u de vuurtafel tegen mogelijke weersinvloeden.

Eigenschappen en voordelen:

  • lounge vuurtafel van hoge kwaliteit
  • zonder rook en rondvliegende vonken
  • incl. roestvrijstalen branderbak
  • incl. roodachtige lava stenen
  • flexibele gasregeling
  • aansluiting op externe gasfles
  • incl. hoogwaardige beschermkap tegen weersinvloeden

Werking en gebruik

De vuurtafel werkt op propaangas en moet worden aangesloten op een externe gasbron. Door de ingebouwde elektrische ontstekingssysteem kan het vuurspel met een druk op. De vuurtafel is compleet gemonteerd, dus snel en eenvoudig op te zetten. Het enige wat u hoeft te doen is de meegeleverde drukregelaar aansluiten op de gasfles en de haard is klaar voor gebruik. De aansluitleiding wordt meegeleverd. De gasfles is niet inbegrepen bij het pakket. 

Wilt u de Ubinas vuurtafel aansluiten op aardgas? Dit kan met de ombouwset kan de Ubinas worden omgebouwd naar een aardgasaansluiting. Laat dit wel door een erkend gasinstallateur doen. 

Inbegrepen zijn: een roestvrijstalen branderbak, roodachtige lavastenen, ontstekingsbeveiliging, 1x AAA-batterij voor de ontsteker, drukregelaar met slang, beschermkap tegen weersinvloeden en een gebruiksaanwijzing.

Extra informatie

Naam Raung Vuurtafel Grijs
Artikelnummer 300012006
Type brandstoffen LPG, Butaan, Propaangas
Vermogen 13,2 KW
Hoogte 42
Breedte (cm) 91
Diepte (cm) 91
Ruimte voor 5 kg gas tank Nee
Ruimte voor 11 kg gasstank Nee
Herstellergarantie (Jahre) 1
Levertijd (werkdagen) 5
Transportkosten (hele bestelling) 1,2 of 3 artikelen = € 36. Vier Artikelen of meer = € 49,95. Boven € 1250 : gratis