Een rookkanaal aanleggen kun je zelf!

Meer dan 12.455 doe-het-zelvers gingen je voor

505 reviews

Vragen? Bel de specialist! 9-21 uur 7 d/week

  • 040 741 00 09
  • 0031 40 741 00 09

Rookkanaal en Kachelpijp kopen in de buurt van Amsterdam

Welkom bij Kachelconcurrent, de grootste webshop voor uw rookkanaal of kachelpijp in Amsterdam.

Dubbelwandig rookkanaal   Enkelwandig rookkanaal    Flexibele kachelpijp 

kachelpijp rookkanaal

Wij leveren dubbelwandige rookkanalen en kachelpijpen met de Europese T600 keuring, wij leveren in heel Nederland en kunnen deze bezorgen in Amsterdam. Het overgrote deel van onze klanten plaatst de rookkanalen zelf, dit kan zowel met of zonder ons advies. Uiteraard mag u ons altijd bellen met vragen over het plaatsen van een rookkanaal of kachelpijp in Amsterdam. Of u nou al een bestaand rookkanaal heeft of het gaat om een nieuwbouw woning zonder rookkanaal, wij kunnen u adviseren. Door onze jarenlange ervaring komen we altijd tot een oplossing! Wilt u graag spreken met een adviseur? Belt u dan met 040-7410009 zodat wij samen met u kunnen zoeken naar de beste oplossing voor uw situatie.

Wilt u het rookkanaal liever door iemand anders laten plaatsen in Amsterdam, dan kunt u ons ook bellen. Wij kennen vrijwel altijd een installateur die bij u in de regio werkzaam is.

Een kachelpijp of rookkanaal van Kachelconcurrent heeft 25 jaar garantie en behoort tot de meest hoogstaande kwalitatieve rookkanalen en kachelpijpen die in Nederland geleverd worden. U bent zeker van een goed product dat jarenlang meegaat

Neem contact op voor een vrijblijvend advies.

Bespaar geld op kopen van een kachelpijp

Als u zelf een rookkanaal aanlegt, bespaart u vaak 30 - 40% op materiaalkosten. Nog even los van het arbeidsloon. In onze webwinkel bieden we alle benodigde rookkanaal materialen voor het aanleggen van uw rookkanaal met de laagste prijsgarantie!

Kachelpijp aanleggen – eenvoudiger dan u denkt

Vaak horen we geluiden in de trant van ‘Een rookkanaal zelf aanleggen, dat is toch best complex?’, maar dit blijkt in de praktijk echt mee te vallen. Met een beetje praktische kennis legt u vrij eenvoudig zelf het rookkanaal aan.

Vraag advies over een kachelpijp kopen

In onze webwinkel bieden we alle denkbare mogelijke materialen voor het aanleggen van een rookkanaal. Wilt u zeker weten dat u geen onderdelen mist of wilt u advies over wat u nodig heeft? Bel dan gerust met een van onze kachelpijp experts: 040-7410009  Wij helpen u graag verder!

Kachelconcurrent, de kachelpijp expert

De Kachelconcurrent heeft meer dan 9 jaar ervaring met alles wat met een kachelpijp te maken heeft. Als u via onze webwinkel bestelt, weet u zeker dat u alle benodigdheden heeft. En als u vragen heeft, belt u ons dan. We zitten er om u te helpen.

De grootste in kachelpijpen

Wij zijn Europa's grootste webwinkel gespecialiseerd in rookkanalen en kachelpijpen. Bij ons heeft u de garantie van een goede kwaliteit kachelpijp tegen een lage prijs. We adviseren u graag!

 

Wat andere mensen over ons zeggen:

"Scheelt de helft!"

"Zeer tevreden over materiaal en snelle levering. Een aanbeveling zeker waard"
Jan de Jonge - Enschede

"Makkelijk te installeren"

"Perfect materiaal. Alles paste perfect en de woonkamer blijft nu eindelijk roetvrij
Kortom dik tevreden over jullie service!"
Esther van Wijngaarden - Nieuwegein

 

installeren kachelpijp

"Makkelijk klusje van een paar uur..."

"Goed geholpen, snel teruggebeld bij vragen en nette levering, op tijd. Materiaal past en ziet er goed uit, keurig verpakt verzonden"
Peter Janssen - Rotterdam

 

Beoordeel deze pagina

  • Als u wilt dat we contact met u opnemen kunt u een naam en e-mailadres invullen