Rova Bar Vuurtafel

€ 1.380,-

Prijzen zijn incl. BTW, exlc. verzendkosten

€ 1.380,00

Rova Bar Vuurtafel in hout-look voor tuin of terras

De Rova Bar Vuurtafel heeft een optisch houtachtig oppervlak, waardoor hij de aangename, warme uitstraling heeft die typisch is voor hout. Het robuuste vezelbetonmateriaal zorgt voor de stabiliteit en duurzaamheid van de vuurtafel. De hoogte is perfect voor wie liever staand een gesprek voert of een drankje drinkt. Wie echter toch graag een zitplaats heeft, kan hiervoor barstoelen of -krukken gebruiken.

Iets verzonken in het midden van het tafelblad bevindt zich de permanent geïnstalleerde brander. Hier vindt het prachtige vlammenspel plaats. De decoratieve rode lavastenen zorgen voor de meer natuurlijke esthetiek. De vuurtafel op gas kenmerkt zich door zijn rook- en roetvrije karakter, zijn weerbestendigheid en als bron van licht en warmte.

Dankzij het brede en hoge onderstel biedt de bartafel voldoende ruimte om de gasfles te herbergen. Het interieur is reeds voorzien van een ingebouwde anti-kantelinrichting en een slang met drukregelaar waarop de gasfles wordt aangesloten. De hoogwaardige afdekkap biedt bescherming tegen vuil en kou in de winter.


Eigenschappen en voordelen:

  • gas-aangedreven bar vuurtafel
  • incl. roestvrijstalen branderbak
  • incl. roodachtige lava stenen
  • met vlamregelaar
  • met elektronische ontsteking
  • aansluiting op een externe gasfles (propaan- of butaangas)
  • incl. hoogwaardige beschermkap tegen weersinvloeden

 

Inbegrepen zijn: een roestvrijstalen branderbak, rode lavastenen, ontstekingsbeveiliging, 1x AAA-batterij voor de ontsteker, drukregelaar met slang, beschermkap tegen weersinvloeden en een gebruiksaanwijzing.

Extra informatie

Naam Rova Bar Vuurtafel
Artikelnummer OFG224
Type brandstoffen LPG, Butaan, Propaangas
Vermogen 11.7 KW
Hoogte 106
Breedte (cm) 87
Diepte (cm) 87
Ruimte voor 5 kg gas tank Ja
Ruimte voor 11 kg gasstank Ja
Levertijd (werkdagen) 5
Transportkosten (hele bestelling) 1,2 of 3 artikelen = € 36. Vier Artikelen of meer = € 49,95. Boven € 1250 : gratis