Tambora Tuinhaard

€ 739,-

Prijzen zijn incl. BTW, exlc. verzendkosten

€ 739,00

Tambora Tuinhaard in basalt look

De Tambora Tuinhaard van vezelversterkt beton werkt op gas en heeft een basaltlook. Deze natuursteenlook kan perfect worden geïntegreerd in elke tuin. Zij het als extra blikvanger tussen de planten en bloembedden of speels verscholen in een rotstuin, waarin alleen het vlammenspel de sfeer van de decoratieve haard bepaalt. Met de bestaande gasregelaar kan de vlamhoogte gemakkelijk worden bepaald door de gastoevoer te regelen om het effect van het vuur te vergroten of te verkleinen.

De roodachtige lavastenen, die als decoratie op het branderplateau zijn verdeeld, zorgen voor een nog natuurlijker vuureffect.  De geïntegreerde drukregelaar zorgt voor het nodige drukevenwicht. Deze wordt bevestigd aan de slang, waarop rechtstreeks een standaard butaan- of propaangasfles kan worden aangesloten. Meer veiligheid wordt geboden door de ingebouwde kantelbeveiliging, die de gastoevoer automatisch onderbreekt als de haard bijvoorbeeld tijdens een stormachtig tuinfeest scheef zou komen te staan.

De binnenzijde van de haard biedt de optimale mogelijkheid om de gasfles te herbergen. Zo heeft u geen last van inkijk en kunt u de haard met de gasfles flexibel plaatsen waar hij het best tot zijn recht komt.


Eigenschappen en voordelen:

  • Decoratieve open haard
  • gemaakt van robuust vezelbeton
  • weerbestendig
  • incl. roodachtige lava stenen
  • integreerbare gasfles
  • roestvrijstalen bescherming voor de ontstekingsinrichting
  • incl. hoogwaardige beschermkap tegen weersinvloeden

 

Inbegrepen zijn: een roestvrijstalen branderbak, roodachtige lavastenen, ontstekingsbeveiliging, 1x AAA-batterij voor de ontsteker, drukregelaar met slang, beschermkap tegen weersinvloeden en een gebruiksaanwijzing.

 

Extra informatie

Naam Tambora Tuinhaard
Artikelnummer 300013003
Type brandstoffen LPG, Butaan, Propaangas
Vermogen 11.7 KW
Hoogte 70
Breedte (cm) 50
Diepte (cm) 48
Ruimte voor 5 kg gas tank Ja
Ruimte voor 11 kg gasstank Nee
Levertijd (werkdagen) 5
Transportkosten (hele bestelling) 1,2 of 3 artikelen = € 36. Vier Artikelen of meer = € 49,95. Boven € 1250 : gratis