Prachtig vuurspel met één druk op de knop!

  • Bestand tegen alle weersinvloeden
  • Minimaal 2 jaar garantie

557 reviews

Vragen? Bel de specialist! 9-21 uur 7 d/week

Terrasheater op Gas

Naar de terrasheaters op gas ! 

Wilt u optimaal en tot in de late uurtjes genieten van uw tuin? Dan een terrasheater een super goed idee!

Terrasheaters zorgen  voor warmte op je terras, waardoor je vaker en langer in je tuin kunt blijven. Je zit altijd lekker warm, ook als het afkoelt. Ga je een terrasheater op gas kopen? Dan merk je dat er veel keuze is en zul je met een aantal punten rekening moeten houden. Hieronder leggen we uit waar je op moet letten en welke afwegingen je kunt maken om tot de beste terrasverwarmer voor jouw situatie te komen.

Wat voor ruimte wil je verwarmen?

Gas terrasheater

Allereerst is het een belangrijke vraag wat voor soort ruimte je wilt verwarmen. Is dat een grote open ruimte in de tuin, een gedeeltelijk afgesloten ruimte of een geheel afgesloten ruimte? Je kunt je voorstellen dat in een open ruimte de warmte sneller verdwijnt en je dus meer vermogen nodig hebt voor hetzelfde resultaat. 

Verwarming open ruimte: Gas
Voor een open ruimte is de keuze het ruimst. Hiervoor zijn zowel elektrische als gaskachels geschikt. Omdat de warmte niet goed vastgehouden wordt, kunt u beter terrasverwarmers kopen met een groot vermogen. Dit zijn over het algemeen gaskachels. Niet voor niets zijn dit de meest gebruikte modellen op een groot horeca terras.

Terrasheater op gas

Een terrasverwarmer op gas is een krachtiger apparaat met een hoog vermogen. De heater zorgt voor een aangename warmte en combineert dit in sommige gevallen met een sfeervolle vlam. Ook de gas terrasverwarmer gloeit niet. Door de gaswerking plaats je de staande gaskachel gemakkelijk daar waar je hem nodig hebt en heb je geen last van stroomkabels.

+ Krachtige werking
+ Geeft geen vervelende gloed
+ Ook mogelijk met sfeervlam
+ Draadloos in gebruik en gemakkelijk te verplaatsen
- Niet geschikt voor een afgesloten ruimte
- Duurder in gebruik

 

Naar de terrasheaters op gas !