Athene Vuurtafel

€ 2.399,-

Prijzen zijn incl. BTW, exlc. verzendkosten

€ 2.399,00

Athene vuurtafel in wit marmer look

De Athene vuurtafel is een hoogwaardige premium gashaard. Als u uzelf wilt trakteren op iets speciaals voor uw zithoek, is deze exclusieve gashaard van keramiek en vezelbeton de juiste keuze. De romp van de haard is gemaakt van robuust vezelbeton en het tafelblad is gemaakt van edele keramiek.

De luxe Athene vuurtafel is ontworpen in een elegante, rechthoekige vorm met afgeronde hoeken. Het oppervlak van het tafelblad is glad gepolijst en uitgevoerd in marmerlook, wat de gashaard een nobel karakter geeft. In het midden van de haard bevindt zich een brander met een bijzonder hoog verwarmingsvermogen. De decoratieve glassplinters die er bovenop zijn geplaatst, geven het vuur een buitengewone uitstraling. Wanneer de haard niet in gebruik is, kan de brander perfect worden afgedekt met de bijgeleverde keramische deksel en kan hij gewoon als tafel worden gebruikt.

De gasdrukregelaar is al geïntegreerd. Er kan zowel een butaan- als een propaangasfles op worden aangesloten. De ingebouwde elektrische ontsteker en de gasregelaar zorgen voor een ongecompliceerde bediening.

Eigenschappen en voordelen:

  • stijlvolle gashaard
  • geen rook en geen rondvliegende vonken
  • warmte-afgevend
  • met vlamregelaar
  • incl. decoratief glas Caribbean Blue
  • incl. keramische branderdeksel
  • roestvrijstalen bescherming voor de ontstekingsinrichting
  • incl. hoogwaardige beschermhoes tegen weersinvloeden

 

Leveringsomvang: Inbegrepen zijn: een roestvrijstalen branderschaal, decoglas Caribbean Blue, keramische branderdeksel, ontstekingsbescherming, 1x AAA batterij voor de ontsteker, drukregelaar met slang, weerbeschermhoes en een gebruiksaanwijzing.

Extra informatie

Naam Athene Vuurtafel
Artikelnummer OFP102BW
Type brandstoffen LPG, Butaan, Propaangas
Vermogen 16 KW/h
Hoogte 165.00
Breedte (cm) 82.00
Diepte (cm) 44.00
Ruimte voor 5 kg gas tank Ja
Ruimte voor 11 kg gasstank Ja
Levertijd (werkdagen) 5
Transportkosten (hele bestelling) 1,2 of 3 artikelen = € 36. Vier Artikelen of meer = € 49,95. Boven € 1250 : gratis