Een rookkanaal aanleggen kun je zelf!

Meer dan 45.250 doe-het-zelvers gingen je voor

557 reviews

Vragen? Bel de specialist! 9-21 uur 7 d/week

Beoordelingen:

Gemiddeld:
4.6 van 5

Reviews


28-01-2024

Kachelpijpen
Jeroen olde daalhuis
uitstekend
Goeie kwaliteit allemaal

7-01-2024

Kachelconcurent ook goed in adviezen
Klusbedrijf BLYSK
uitstekend
Om een pelletkachel op de 2e verdieping aan te sluiten op het bestaande rookkanaal gaven ze een goed onderbouwd advies en leverde de materialen zoals afgesproken met vooraf een telefoontje en binnen het tijdslot.

7-01-2024

Systeem langs gevel
Arie
uitstekend
Goede bezorging . Netjes binnen geplaatst en ook nog info gekregen voor een rookkanaal aanleggen. Top bedrijf en zeker niet te duur

28-12-2023

Kachelpijpen en onderdelen
J. Knopper
uitstekend
De kachelpijp en onderdelen waren en scherp geprijsd en van kwaliteit. De levering snel en zorgvuldig. Meer dan tevreden. Zullen indien nodig zeker vaker bestellen.

24-12-2023

dubbelwandige rvs pijpen
Bert Waalkens
uitstekend
we zijn super tevreden.goede producten.Vooral de deskundigheid en de bereidheid ons te helpen tot een goede keuze te komen zijn we zeer tevreden over.

21-12-2023

Rookafvoerkanalen
Leeuwenburgh
uitstekend
Super geholpen en prima advies. Belt altijd terug. Een echte aanrader.

18-12-2023

RVS materialen
Hans Kaas
uitstekend
Mooi op tijd geleverd , schadevrij geleverd , goed ingepakt.

18-12-2023

kachelpijp en toebehoren
willy pijcke
uitstekend
hallo ikwil laten weten dat ik zeer tevreden ben van mijn aankoop bij kachelconcurrent. maar ik wacht nog altijd op de terug storting van de verzendkosten die ik niet moest betalen naar aanleiding van ons telefoongesprek heb hiercontact over gehad met klarna maar die weten van niets en jullie zegen tegen mij dat het wel geregeld is mijn vraag hoe zit het nu hoor het graag via de mail

16-12-2023

Compleet rookkanaal
Onno
uitstekend
Zeer degelijk materiaal, eenvoudig te installeren. Was iets later dan gepland. Communicatie bij vragen is goed. 1 onderdeel kwam later over de post, was niet duidelijk aangegeven dat er een nalevering zou zijn van dit onderdeel. Verder heel tevreden!

15-12-2023

Rookkanaal
Michel
uitstekend
5 jaar geleden kocht is samen met Yuri de spullen voor een rookkanaal. Dat was de allereerste keer, Yuri hiep me keer op keer ij vragen of als ik tegen uitdagingen aan liep. Uiteindelijk mijn eerste rookkanaal aangelegd.
5 jaar later bij mijn nieuwe huis wilde ik ook een houtkachel zelf plaatsen. Ik belde Yuri of hij mij kon helpen en dat was weer als vanouds. Dit keer had ik de moeilijkste klus te pakken dus dat was een mooie uitdaging. Uiteindelijk is alles besteld en met dan aan Yuri super snel geregeld zodat ik aan de slag kon met het kanaal voordat de betonborders zouden komen.
Heel tevreden, super service, kundig advies en ook nog eens alles netje geleverd. Een volgende keer weet ik wel wie ik ga bellen. Dsnk

1-10 of 557

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5