Een rookkanaal aanleggen kun je zelf!

Meer dan 12.455 doe-het-zelvers gingen je voor

512 reviews

Vragen? Bel de specialist! 9-21 uur 7 d/week

Beoordelingen:

Gemiddeld:
4.5 van 5

Reviews


29-09-2022

Diverse producten tbv houtkachel
Henk Maasland
uitstekend
Geweldig persoonlijk geholpen per app en telefonisch toen ik wat vragen had. Echt een aanrader!

26-07-2022

ferro-r10-200150
Jean-Pierre Verheyden
uitstekend
hartelijk dank voor je belofte en de snelle levering.

21-06-2022

compleet rookkanaal
Ronald Jansen
uitstekend
Super geweldige service beter kun je niet wensen.

16-05-2022

Nisbus en toebehoren
Marn van Bloois
uitstekend
Benaderbaar, kundig, hulpvaardig. Top service.
Compliment voor de Kachelconcurrent!

30-04-2022

dubbel en enkelwandige buizen
giovanni allegria
uitstekend
gelijk altijd zeer tevreden .op tijd geleverden geen schade en een zeer goed produkt. met dank giovanni Youri bedankt

29-04-2022

Buizen
Antonio
goed
Kwaliteit is Top!
Mails beantwoorden duurt wat lang en telefonisch goed te bereiken.

11-04-2022

Kachel pijpen
Bert
uitstekend
Dik voor elkaar

1-07-2020

Div. kachel benodigdheden
Ingeborg
uitstekend
Super Service!!!!
Online goed te vinden, via chat wat vragen gesteld, snelle reactie. Er werd zelfs telefonisch contact gelegd in de avond. Wij konden gewoon bestellen , evt aanpassingen werden door hun geregeld. Prima levering, alles netjes verpakt. Toch een onder deel niet gebruikt, helaas waren de retour kosten erg hoog. Ze kwamen ons super netjes tegemoet. De helft werd terug gestort.Deze service heb ik nog nooit ergens gehad. Top Joery!

27-06-2020

dubbelwandige RVS rookkanaal 150 mm
Clemens
uitstekend
In de aanloop van de bestelling heb ik regelmatig contact gehad met Youri. Hierbij werd ik voorzien van alle benodigde informatie mbt aansluitingen , oplossingen en installatie.
De delen werden op de afgesproken datum afgeleverd , zonder enige schade en het aller belangrijkste compleet.
De aankoopprijs is , na marktonderzoek gepleegd te hebben, zeer scherp.
Helaas zal het afvoerkanaal nog jaren meegaan, anders had ik wederom voor de kachelconcurent gekozen.

25-06-2020

Rookgasafvoer
Cor N
goed
Zeer tevreden over jullie. Met name was het fijn dat er hulp geboden werd de juiste onderdelen te bestellen. Korte levertijd en prima afgeleverd.

1-10 of 512

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5