Bestellen |  Betalen |  Verzenden |  Retourneren |  Garantie |  Contact

Over Kachelconcurrent

Kachelconcurrent is een familiebedrijf met meer dan 14 jaar succeservaring. Bij oprichting waren wij de allereerste internetwinkel gespecialiseerd in kachelpijpen en rookkanalen. Ondertussen hebben wij ruim 45.000 klanten geholpen met hun kachelpijpen met een gemiddelde klantbeoordeling van 4,5 op de schaal van 5! Met ruim 1100 producten op onze website én de mogelijkheid tot maatwerk bieden wij voor iedere situatie een oplossing. Zelfs wanneer u uw kachelpijpen liever in een andere kleur besteld, bieden wij de mogelijkheid aan om deze in de de meest voorkomende kleuren van de RAL-kleurenkaart te bestellen. Dankzij de hoge kwaliteit van onze producten geven wij 25 jaar garantie op de dubbelwandige kachelpijpen! 

Waarom uw kachelpijpen bestellen bij Kachelconcurrent?

Voorraad Kachelconcurrent

Meer dan tien jaar ervaring betekent dat we al bijna elke denkbare situatie met betrekking tot kachelpijpen hebben meegemaakt. Wij weten hoe we u moeten ondersteunen zodat u de juiste producten bestelt en de installatie correct uitvoert. Ook na de installatie van je kachel geven we je ondersteuning, zodat je je huis jarenlang probleemloos kunt verwarmen. Onze producten worden rechtstreeks vanuit de fabrikant in Duitsland verzonden waardoor u bij ons topkwaliteit producten kunt bestellen tegen prijzen waar u elders slechts producten uit China vindt. 

Dankzij onze selectiehulp selecteert u binnen 15 minuten de producten die u nodig heeft. Heeft u toch liever persoonlijk advies dan kunt u ons vanzelfsprekend altijd bereiken om uw situatie voor te leggen. Onze specialisten voorzien u dan van deskundig advies waardoor u er zeker van bent dat uw kachel optimaal presteert en u voldoet aan alle wet- en regelgeving.

Service na aankoop

Wij gaan voor uitstekende klanttevredenheid. Heeft u vragen over uw levering of over de installatie van de kachelpijpen? Dan kunt u ons vanzelfsprekend altijd bereiken. 

Garanties na aankoop

Alles wat u bij ons koopt, voldoet aan de Nederlandse veiligheidsnormen. Wij verkopen enkel de meest robuuste en duurzame kachelpijpen die er te verkrijgen zijn. Door de hoge kwaliteit gaan onze producten gemiddeld 50% langer mee dan die van de meeste concurrenten. U kunt dus veel langer genieten van uw rookkanalen. Niet voor niets krijgt u op alle enkelwandige en dubbelwandige kachelpijpen een fabrieksgarantie van 25 jaar (10 jaar op flexibele buizen)!

Neem contact op

Wij geven u direct het benodigde technische advies. 
Neem contact met ons op via: 

E-mail      Algemeen info@kachelconcurrent.com
  Marketing  stijn@nice-warm.com
     
Telefoon Nederland 040-7410009
  België 0031 40 741 00090

Maandag t/m vrijdag 8.00 uur t/m 20.00 uur
Zaterdag en zondag 10.00 uur t/m 16.00 uur

 

De achtergrond van Kachelconcurrent

Ik ben Michael Janssen, oprichter van Kachelconcurrent. Oorspronkelijk ben ik chemisch ingenieur, maar in 2010 raakte ik geobsedeerd door de wereld van kachels en kachelpijpen. Mijn expertise heb ik opgedaan tijdens mijn lange loopbaan als vooraanstaand adviseur op het gebied van rookkanalen in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Frankrijk. Bij Kachelconcurrent.com zijn we tegenwoordig een familiebedrijf met meer dan 14 jaar succeservaring. Wij geven Nederlanders de best mogelijke ervaring in het selecteren, installeren en goed gebruiken van de beste rookkanalen en schoorsteenbenodigdheden om de warmte en sfeer van uw huis te verbeteren. Wij helpen u het beste uit uw kachel te halen.

Kachelconcurrent.com is een handelsnaam van:

Nice & Warm BV (niet voor retourzendingen)

Grassavanne 18
5658EV Eindhoven
The Netherlands

info@nice-warm.com
BTW nr: NL860015440B01
KVK nummer: 74756427
IBAN: NL17KNAB0258998911