Een rookkanaal aanleggen kun je zelf!

Meer dan 45.250 doe-het-zelvers gingen je voor

557 reviews

Vragen? Bel de specialist! 9-21 uur 7 d/week

Rookkanaal - Rookkanalen online kopen met advies

Rookkanalen voor houtkachel of pelletkachel online kopen?

Zonder hulp een rookkanaal uitzoeken kan gevaarlijke gevolgen hebben. Te weinig trek, schoorsteenbrand, verkleurde plafonds... zomaar wat veel voorkomende problemen. Maar...  met de juiste producten kan iedereen zelf een perfecte rookafvoer aanleggen. Wij helpen u een veilig systeem te kiezen. En we leggen uit hoe u het rookkanaal op de juiste manier installeert.
 

Neem contact op voor een vrijblijvend advies

Simpel geld besparen op uw rookkanaal

Als u zelf  uw rookkanalen aanlegt, bespaart u vaak 30 - 40% op materiaalkosten. Nog even los van het arbeidsloon. In onze webwinkel bieden we alle benodigde onderdelen voor uw rookkanaal met de laagste prijsgarantie! Wij bieden het grootste assortiment rookkanalen voor houtkachels, rookkanalen voor pelletkachels en concentrische rookkanalen voor HR ketels van Nederland. 

Rookkanaal aanleggen – kan ik dat?

Vaak horen we geluiden in de trant van ‘Een rookkanaal zelf aanleggen, dat is toch best complex?’, maar dit blijkt in de praktijk echt mee te vallen. Met een beetje praktische kennis legt u vrij eenvoudig zelf het rookkanaal aan. Of wij brengen u in contact met een installateur.
Ook het samenstellen van een rookgasafvoer voor houtkachel of pelletkachel is vrij eenvoudig. Het belangrijkste uitgangspunt is dat u alleen in de stookruimte of in een bestaande schoorsteen gebruik mag maken van enkelwandige kachelpijpen. Daar buiten gebruikt u altijd dubbelwandig. Op deze pagina leggen we u precies uit welke kachelpijpen u waar moet gebruiken. 

Komt u er zelf niet uit? Via onze keuzehulp stelt u eenvoudig uw rookgasafvoer voor houtkachel of pelletkachel samen op basis van uw situatie. 

Rookkanaal

Beste advies over een rookkanaal

In onze webwinkel bieden we alle denkbare mogelijke materialen voor het aanleggen van een rookkanaal voor houtkachels en pelletkachels. Wilt u zeker weten dat u geen onderdelen mist of wilt u advies over wat u nodig heeft? Bel dan gerust met een van onze rookkanaal experts:  040-7410009. Wij helpen u graag verder!

Waarom een rookgasafvoer kopen bij Kachelconcurrent.com?

Onze specialisten helpen u de juiste produkten te kiezen. Bij ons vindt u Duitse A-kwaliteit met tot 25 jaar garantie. Onze rookkanalen zijn makkelijk te installeren en 100% veilig. Met de laagste prijsgarantie!
 

Onze meest verkochte producten

Hieronder ziet u een overzicht van onze meest verkochte kachelpijpen:

Rookkanaal dubbelwandig 150 MM

Rookkanaal flexibel 150 MM

Met een Rookkanaal van Tecnovis® haalt u een Rookkanaal in huis dat klaar is voor nu maar zeker ook voor de toekomst.