Dubbelwandige kachelpijp zwart

Bent u op zoek naar een dubbelwandige zwarte kachelpijp? Kachelconcurrent heeft alle dubbelwandige kachelpijpen in het zwart beschikbaar.
Bij de producten kunt u eenvoudig de kleur selecteren. Naast zwart kunt u de kachelpijpen, indien gewenst ook in andere kleuren van de RAL kleuren kaart bestellen.

Over onze dubbelwandige zwarte kachelpijpen

Wij zijn Europa's grootste webwinkel gespecialiseerd in rookkanalen en kachelpijpen. We adviseren u graag voordat u uw kachelpijpen koopt. En mocht er iets mis gaan: we zorgen dat het opgelost wordt!

Doordat wij rechtstreeks vanuit de fabriek uit Duitsland leveren vindt u bij ons kachelpijpen van Duitse topkwaliteit tegen prijzen waar u elders alleen kachelpijpen van Chinese makelij vindt.

Onze dubbelwandige zwarte kachelpijp heeft de vereiste T600 goedkeuring en de EN 1856-1 registratie. De prijzen zijn inclusief de benodigde klembanden. De klembanden worden dus met de producten meegeleverd.

Dubbelwandige kachelpijp zwart 150 mm

Doorgaans heeft u een dubbelwandige zwarte kachelpijp nodig met een diameter van 150 mm. Echter kan dit afwijken op basis van het type kachel. Kijk daarom altijd in de gebruiksaanwijzing van de kachel naar de aanbevolen diameter. Dit is meestal gelijk met de uitgang van de kachel.

Stel zelf binnen 15 minuten uw zwarte rookkanaal samen

Dankzij onze eenvoudige keuzehulp kunt u eenvoudig binnen 15 minuten uw rookkanaal samenstellen. De meeste mensen gebruiken alleen binnenshuis zwarte buizen en gaan vervolgens over op een zilverkleurig rookkanaal. Wanneer u ook buitenshuis gebruik wilt maken van een zwart rookkanaal dan kunt u de zilverkleurige producten na afloop vervangen door een zwarte versie.

Stel binnen 15 minuten uw zwarte rookkanaal samen