Levering aan bedrijven en partners

Levering aan bedrijven

Wij laten onze producten rechtstreeks naar onze Nederlandse afnemers versturen. Voor particuliere afnemers dragen wij btw af in Nederland.

Leveringen aan professionele klanten (dus met een BTW nummer) zijn vrijgesteld van BTW omdat ze worden vervoerd vanuit Duitsland (intra-communautaire levering). U dient dan zelf de BTW aan te geven in het gevestigde land. U dient u op de betaalpagina uw BTW nummer in te geven. Of u kunt een account aanmaken en daar uw BTW nummer in te geven. Uw btw-nummer wordt door ons op geldigheid gecontroleerd.

Btw-identificatienummer, naam en adresgegevens dienen juist zijn. Als u uw handelsnaam gebruikt in plaats van uw juridische naam, kan dit mogelijk een foutmelding veroorzaken.

Wanneer goederen (in het kader van de levering) tussen EU-landen worden vervoerd, is sprake van intracommunautaire leveringen. Deze leveringen zijn altijd ergens in de EU belast met btw. De hoofdregel is dat de levering belast is met btw in het land waarheen de goederen worden vervoerd. Dit wordt bereikt door de levering vrij te stellen van btw (belast tegen 0% btw). Bij aankomst van de goederen wordt vervolgens btw geheven, de zogenoemde intracommunautaire verwerving. Wanneer ondernemers intracommunautaire leveringen verrichten, geldt dat hiervoor periodiek een opgaaf moet worden ingediend (de opgaaf ICL).

kachelpijp installeren

Word partner van Kachelconcurrent

Bent u bijvoorbeeld als installateur of kachelverkoper op zoek naar een partner voor de levering van uw kachelpijpen? Uw kachelpijpen afnemen bij Kachelconcurrent kent een aantal aanzienlijke voordelen: 

  • 10% korting op het gehele assortiment
  • Altijd een vast aanspreekpunt voor vragen en advies
  • Internetprijzen > U betaalt dus niet voor een showroom of opslag
  • Eenvoudig bestellen in uw eigen account
  • 14 dagen retourneren
  • Rechtstreekse levering naar eigen adres óf het adres van uw klant

U kunt eenvoudig partner worden door een account aan te maken. Door te bellen naar onderstaande telefoonnummers wordt uw korting in uw account verwerkt.

Eerst even telefonisch kennismaken met Kachelconcurrent kan vanzelfsprekend ook.

NL: 040-7410009
BE: 0031 40 741 0009