Een rookkanaal aanleggen kun je zelf!

Meer dan 12.455 doe-het-zelvers gingen je voor

505 reviews

Vragen? Bel de specialist! 9-21 uur 7 d/week

kachelpijp installeren

Wij laten onze producten rechtstreeks naar onze Nederlandse afnemers versturen. Voor particuliere afnemers dragen wij btw af in Nederland.

Voor leveringen aan professionele klanten (dus met een BTW nummer) wordt geen btw in rekening gebracht (btw-verlegd), omdat wij in Nederland leveringen verrichten als buitenlandse (Maltese) ondernemer. U dient dan zelf de BTW aan te geven (en eventueel te verrekenen) in Nederland als naar u verlegde btw.

U dient op de betaalpagina uw BTW nummer in te geven om zonder BTW gefactureerd te worden. Of u kunt een account aanmaken en daar uw BTW nummer in te geven. Uw btw-nummer wordt door ons op geldigheid gecontroleerd.

 

Btw-identificatienummer, naam en adresgegevens dienen juist zijn. Als u uw handelsnaam gebruikt in plaats van uw juridische naam, kan dit mogelijk een foutmelding veroorzaken. 

 

 

Wanneer goederen (in het kader van de levering) tussen EU-landen worden vervoerd, is sprake van intracommunautaire leveringen. Deze leveringen zijn altijd ergens in de EU belast met btw. De hoofdregel is dat de levering belast is met btw in het land waarheen de goederen worden vervoerd. Dit wordt bereikt door de levering vrij te stellen van btw (belast tegen 0% btw). Bij aankomst van de goederen wordt vervolgens btw geheven, de zogenoemde intracommunautaire verwerving. Wanneer ondernemers intracommunautaire leveringen verrichten, geldt dat hiervoor periodiek een opgaaf moet worden ingediend (de opgaaf ICL).  

 

Wat andere mensen over ons zeggen:

"Scheelt de helft!"

"Zeer tevreden over materiaal en snelle levering. Een aanbeveling zeker waard"
Jan de Jonge - Enschede

"Makkelijk te installeren"

"Perfect materiaal. Alles paste perfect en de woonkamer blijft nu eindelijk roetvrij
Kortom dik tevreden over jullie service!"
Esther van Wijngaarden - Nieuwegein

 

installeren kachelpijp

"Makkelijk klusje van een paar uur..."

"Goed geholpen, snel teruggebeld bij vragen en nette levering, op tijd. Materiaal past en ziet er goed uit, keurig verpakt verzonden"
Peter Janssen - Rotterdam

 

Beoordeel deze pagina

  • Als u wilt dat we contact met u opnemen kunt u een naam en e-mailadres invullen