Een rookkanaal aanleggen kun je zelf!

Meer dan 45.250 doe-het-zelvers gingen je voor

557 reviews

Vragen? Bel de specialist! 9-21 uur 7 d/week

Rookkanalen

Rookkanalen online kopen?

kachelpijp

U heeft een kachel (houtkachel, gaskachel of open haard) en u wilt zelf een rookkanaal aanleggen? Dan bent u bij de Kachelconcurrent aan het juiste adres. Wij hebben alle benodigdheden voor elke maat rookkanaal op voorraad.

Naar de kachelpijpen

Neem contact op voor een vrijblijvend advies.

Bespaar geld op uw rookkanalen

Als u zelf  rookkanalen aanlegt, bespaart u vaak 30 - 40% op materiaalkosten. Nog even los van het arbeidsloon. In onze webwinkel bieden we alle benodigde rookkanalen voor het aanleggen van uw rookkanaal met de laagste prijsgarantie!

Rookkanalen aanleggen – eenvoudiger dan u denkt

Vaak horen we geluiden in de trant van ‘Een rookkanaal zelf aanleggen, dat is toch best complex?’, maar dit blijkt in de praktijk echt mee te vallen. Met een beetje praktische kennis legt u vrij eenvoudig zelf het rookkanaal aan. Of wij brengen u in contact met een installateur.

Vraag advies over een rookkanaal

In onze webwinkel bieden we alle denkbare mogelijke materialen voor het aanleggen van een rookkanaal. Wilt u zeker weten dat u geen onderdelen mist of wilt u advies over wat u nodig heeft? Bel dan gerust met een van onze rookkanaal experts: 050 2111 921. Wij helpen u graag verder!

Kachelconcurrent, de rookkanaal expert

De Kachelconcurrent heeft meer dan 9 jaar ervaring met alles wat met rookkanalen en kachelpijpen te maken heeft. Als u via onze webwinkel bestelt, weet u zeker dat u alle benodigdheden heeft. En als u vragen heeft, belt u ons dan. We zitten er om u te helpen.

Onze meest verkochte producten

Hieronder ziet u een overzicht van onze meest verkochte kachelpijpen:

Kachelpijp dubbelwandig RVS 150 MM

Kachelpijp flexibel 150 MM

Met een Rookkanaal van Tecnovis® haalt u een Rookkanaal in huis dat klaar is voor nu maar zeker ook voor de toekomst.

Tientallen jaren ervaring zijn verwerkt in de ontwikkeling van de rookkanalen van Tecnovis® De rookkanalen van zijn gpoedgekeurd voor een Temperatuur T600 bij de officiële testen in de laboratoria.

Dit is het niveau wat een rookkanaal moet hebben zoals omschreven staat in het huidige bouwbesluit, dat verwijst naar de EN 1856 -1 (gelijk aan het vroegere NEN6062:2011)

De dubbelwandig rookkanalen zijn vervaardigd van hoogwaardig RVS, met isolatie met hoge dichtheid.