Dukono Vuurtafel

€ 1.380,-

Prijzen zijn incl. BTW, exlc. verzendkosten

€ 1.380,00

Dukono Vuurtafel basalt-look

De Dukono haard is een gas lounge-vuurtafel gemaakt van vezelbeton. Het natuurlijke effect wordt bereikt door de basalt natuursteen look. Voor wie van creatieve vormen houdt, zal deze vuurtafel in de vorm van een zeshoek het hoogtepunt van de tuin of het terras zijn. In de gezellige sfeer van het vlammenspel kan de avond ontspannen worden met een kopje thee of een boek. De vuurtafel is niet alleen decoratief, maar heeft ook een praktische functionaliteit. De open haard biedt bijvoorbeeld voldoende ruimte op het oppervlak om een drankje of een boek neer te zetten.

De stijlvolle Dukono vuurtafel heeft al een ingebouwd gaspit van hoge kwaliteit en wordt bovendien geleverd inclusief decoratieve lavastenen. De geïntegreerde drukregelaar, die rechtstreeks op de slang wordt bevestigd, zorgt voor een optimale drukbalans van de gastoevoer. Met de vlamregelaar kunt u gemakkelijk de hoogte van de vlam regelen en het gasverbruik regelen. Om de vuurtafel in werking te stellen, hebt u enkel een externe propaan- of butaangasfles nodig. Dit kan visueel verborgen worden met de bijbehorende gasfles cover (niet standaard meegeleverd).


Eigenschappen en voordelen:

  • Salon open haard tafel
  • in basaltlook
  • incl. roestvrijstalen branderbak
  • incl. roodachtige lava stenen
  • flexibele vlamregelaar
  • aansluiting op externe gasfles
  • incl. hoogwaardige beschermkap tegen weersinvloeden

 

Werking en gebruik

De vuurtafel werkt op propaangas en moet worden aangesloten op een externe gasbron. Door de ingebouwde elektrische ontstekingssysteem kan het vuurspel met een druk op. De vuurtafel is compleet gemonteerd, dus snel en eenvoudig op te zetten. Het enige wat u hoeft te doen is de meegeleverde drukregelaar aansluiten op de gasfles en de haard is klaar voor gebruik. De aansluitleiding wordt meegeleverd. De gasfles is niet inbegrepen bij het pakket. 

Wilt u de Ubinas vuurtafel aansluiten op aardgas? Dit kan met de ombouwset kan de Ubinas worden omgebouwd naar een aardgasaansluiting. Laat dit wel door een erkend gasinstallateur doen. 

 

Inbegrepen zijn: een roestvrijstalen branderbak, roodachtige lavastenen, ontstekingsbeveiliging, 1x AAA-batterij voor de ontsteker, drukregelaar met slang, beschermkap tegen weersinvloeden en een gebruiksaanwijzing.

Extra informatie

Naam Dukono Vuurtafel
Artikelnummer 300013002
Type brandstoffen LPG, Butaan, Propaangas
Vermogen 13.2 KW
Hoogte 40
Breedte (cm) 108
Diepte (cm) 106
Ruimte voor 5 kg gas tank Nee
Ruimte voor 11 kg gasstank Nee
Levertijd (werkdagen) 5
Transportkosten (hele bestelling) 1,2 of 3 artikelen = € 36. Vier Artikelen of meer = € 49,95. Boven € 1250 : gratis