Prachtig vuurspel met één druk op de knop!

  • Bestand tegen alle weersinvloeden
  • Minimaal 2 jaar garantie

557 reviews

Vragen? Bel de specialist! 9-21 uur 7 d/week

TOWER-TOP24 - Voor binnen of beschutte buitenlocatie

€ 808,-

Prijzen zijn incl. BTW en excl. transport

* Verplichte velden

€ 808,00

Infrarotstrahler IP24

De populaire TOWER staande Infrarood straler biedt eersteklas mobiele verwarmingsprestaties en een breed scala aan toepassingen. Gecombineerd met het verwarmingscomfort van een geïntegreerde dimmer voor viertraps warmteregeling en verticaal ontworpen om ruimte te besparen, zet de TOWER nieuwe maatstaven op het gebied van functionaliteit en design. De slimme staande straler is verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit, zilver en rood en ook verkrijgbaar met BLUETOOTH functie.

De voordelen liggen voor de hand: de compacte, stijlvolle infraroodstraler met spatbescherming biedt een eersteklas, efficiënte warmteafgifte en is veelzijdig inzetbaar. Of het nu op het balkon, op het terras of op het werk is - de krachtige reflector met beproefde infrarood kortegolftechnologie zorgt voor de perfecte feelgood-sfeer. Ook de innovatieve LOW GLARE technologie van de radiatoren draagt ​​hieraan bij. Een speciaal coatingproces op de verwarmingsbuizen zorgt ervoor dat de hoge lichtintensiteit van de infraroodstralen, die vaak als hinderlijk wordt ervaren, aanzienlijk is verminderd - zonder de verwarmingsprestaties te beïnvloeden!  

Verwarm eenvoudig uw terras, werkplek op kantoor of in de garage, zeer brede toepassingsmogelijkheden. Een groot voordeel van verticaal infraroodstralen is dat nu ook warmte onder de tafel gebracht wordt.

Regelbaar vermogen met schakelaars 25% 50% 75% 100%; 
Per straler apart instelbaar 50% of 100%.

Met een vermogen tot 3.000 Watt biedt de TOWER warmtestraler met dimmer in een straal van ca. 16 m2 een aangename  warmte. De straler ontplooit zijn volledige potentieel in particuliere buitenruimtes, bijvoorbeeld op het terras, maar ook in commerciële of industriële omgevingen. De warmtestraler is voorzien van een LOW GLARE buis met verminderd rood lichtgehalte en wordt geleverd met een montagebeugel voor wandmontage.

Oppervlak verwarmd door een infraroodstraler

                                                                                       1000W                  1500W                 2000W            3000W
Beschutte ruimte buiten.      nodig ca. 150 W/m².      ca.7 m2                ca.10 m2             ca. 13 m2         ca. 16 m2
Onbeschutte ruimte buiten  nodig ca. 250 W/m².      ca. 4 m2               ca. 6 m2              ca. 8 m2          ca. 10 m2

Deze warmtestralers zijn alleen bedoeld voor gebruik binnen en in overdekte buitenruimtes!

Lage intensiteit rode straling

De nieuwe serie "Low Glare" warmtestralers biedt effectieve directe warmte en een unieke kaarslichtsfeer. Met "Low Glare" is het voor het eerst mogelijk een stralingswarmtebuisgeneratie te ontwikkelen die een dubbele coating heeft. De coating van de verwarmingsbuis aan de buiten- en binnenkant filtert het licht 70% minder dan voorheen. Hierdoor ontstaat een zachte lichtbron die de bestaande sfeerverlichting op terrassen en balkons niet aantast. Verblindingsarme producten bieden een overtuigende combinatie van de effectieve warmteafgifte van infrarood kortegolftechnologie en het ideale licht voor een aangename kaarslichtsfeer. Of het nu in de horeca of thuis is, de nieuwe productserie "Low Glare" staat garant voor allround welzijn.

 Normal IR Licht   Low Glare

 

 

 

 

 

 

 

 

Handleiding  Afstanden en verwarmd oppervlak  Lamp Vervangen

 

Aanvullende informatie

Naam TOWER-TOP24 - Voor binnen of beschutte buitenlocatie
Artikelnummer BHST
Toepassingsgebieden In huis, Hotel/restaurant, Commercieel, Industrie
Waterbestendigheidsklasse IP 24 afgeschermd buiten
Geschikte ondergrond voor montage Vrijstaand
Roodlicht intensiteit Laag - 70% Reducering - kaarslichtsterkte
Garantie Lamp (maanden) 12
Garantie op apparaat (maanden) 24
Lengte van snoer 3 m
Benodige elektriciteitsaansluiting (V) 230V. Vanaf 2000 W wordt een zekering van 16A aanbevolen (C16)
Aantal lampen 2
Hoogte 126
Breedte (cm) 29
Diepte (cm) 32
Levertijd (werkdagen) 5
Transportkosten (hele bestelling) 1,2 of 3 artikelen = € 36. Vier Artikelen of meer = € 49,95. Boven € 1250 : gratis