Een rookkanaal aanleggen kun je zelf!

Meer dan 12.455 doe-het-zelvers gingen je voor

516 reviews

Vragen? Bel de specialist! 9-21 uur 7 d/week

kachelpijp houtkachel

Kachelpijp voor uw houtkachel online kopen?

 

kachelpijp

U heeft een kachel (houtkachel, gaskachel of open haard) en u wilt zelf een rookkanaal aanleggen? Dan bent u bij de Kachelconcurrent aan het juiste adres. Wij hebben alle benodigdheden voor elke maat rookkanaal op voorraad.

Naar de kachelpijpen

Neem contact op voor een vrijblijvend advies.

 

Bespaar geld op de kachelpijp voor uw houtkachel

Als u zelf een rookkanaal aanlegt, bespaart u vaak 30 - 40% op materiaalkosten. Nog even los van het arbeidsloon. In onze webwinkel bieden we alle benodigde rookkanaal materialen voor het aanleggen van uw rookkanaal met de laagste prijsgarantie!

Kachelpijp voor uw houtkachel aanleggen – eenvoudiger dan u denkt

Vaak horen we geluiden in de trant van ‘Een rookkanaal zelf aanleggen, dat is toch best complex?’, maar dit blijkt in de praktijk echt mee te vallen. Met een beetje praktische kennis legt u vrij eenvoudig zelf het rookkanaal aan.

Vraag advies over een kachelpijp voor uw houtkachel

In onze webwinkel bieden we alle denkbare mogelijke materialen voor het aanleggen van een rookkanaal. Wilt u zeker weten dat u geen onderdelen mist of wilt u advies over wat u nodig heeft? Bel dan gerust met een van onze rookkanaal experts: 050 2111 921. Wij helpen u graag verder!

Kachelconcurrent, de rookkanaal expert

De Kachelconcurrent heeft meer dan 9 jaar ervaring met alles wat met rookkanalen en kachelpijpen te maken heeft. Als u via onze webwinkel bestelt, weet u zeker dat u alle benodigdheden heeft. En als u vragen heeft, belt u ons dan. We zitten er om u te helpen.

Onze meest verkochte producten

Hieronder ziet u een overzicht van onze meest verkochte producten:

Kachelpijp dubbelwandig RVS 150 MM

Kachelpijp flexibel 150 MM