Wilt u rookkanalen of kachelpijpen aanschaffen in Eindhoven? Kachelconcurrent is Nederlands grootste webshop met kachelpijpen, rookkanalen en toebehoren. Met ruim 12 jaar ervaring kunnen wij u uitstekend adviseren bij het selecteren en installeren van Kachelpijpen. Online uw kachelpijpen kopen scheelt u al snel 50% ten opzichte van een winkel of wanneer u deze via een installateur aanschaft.

Bekijk direct ons assortiment rookkanalen en kachelpijpen in Eindhoven!

Een rookkanaal aanleggen? Dat kunt u zelf!

Het aanleggen van een rookkanaal in Eindhoven een hele opgave. Toch kunt u, als u een beetje handig bent, zeker zelf uw rookkanaal aanleggen. Wij helpen u daarnaast graag wanneer bij de productselectie of wanneer u er tijdens de installatie niet helemaal uitkomt. Op deze pagina leest u precies hoe u zelf de juiste rookkanalen selecteert. Komt u er zelf niet uit? Neem dan contact met ons op op 040-7410009. 

Waarom kiezen voor Kachelconcurrent voor uw rookkanalen in Eindhoven? 

Kachelpijp - rookkanaal kopen

  1. Duitse topkwaliteit producten: Wij leveren topkwaliteit kachelpijpen, direct vanuit de Duitse fabrikant. Onze producten zijn europees goedgekeurd (T600) en zijn gemiddeld 50% dikker dan de kachelpijpen van concurrenten in Nederland. Daardoor bent u verzekerd van de hoogste brandveiligheid en een lange levensduur.

  2. Duurzaam en 25 jaar garantie: Door de hoge kwaliteit van onze materialen bieden wij u maarliefst 25 jaar garantie. Let op: bij concurrenten is dit soms slechts 5 jaar. 

  3. Uitstekende service: Zowel bij de aanschaf als bij de installatie helpen wij u graag. Mocht er bij de bestelling of levering toch iets fout gaan, dan zijn wij er om u te helpen. 

  4. Maatwerk producten: Mocht uw gewenste artikel er niet tussen staan, dan is er in overleg vaak toch een hoop mogelijk. Naast maatwerk producten kunnen wij de kachelpijpen desgewenst in de meest voorkomende RAL kleuren spuiten. Daarmee kunt u uw rookkanaal in Eindhoven perfect afstemmen op uw inrichting. 

Wij bieden een uitgebreid assortiment kachelpijpen, onder andere dikwandig, enkelwandig, dubbelwandig, flexibel en concentrisch. Kies net als 45.000 andere voor u voor het grootste assortiment kachelpijpen en rookkanalen in Eindhoven en omgeving.