Een rookkanaal aanleggen kun je zelf!

Meer dan 45.250 doe-het-zelvers gingen je voor

557 reviews

Vragen? Bel de specialist! 9-21 uur 7 d/week

Rookkanaal - Kachelpijp kopen in Wijchen

Welkom bij Kachelconcurrent, de grootste webshop voor uw rookkanaal of kachelpijp in Wijchen. Wij leveren dubbelwandige rookkanalen en kachelpijpen met de Europese T600 keuring, wij leveren in heel Nederland en kunnen deze bezorgen in Wijchen. Het overgrote deel van onze klanten plaatst de rookkanalen zelf, dit kan zowel met of zonder ons advies. Uiteraard mag u ons altijd bellen met vragen over het plaatsen van een rookkanaal of kachelpijp in Wijchen. Of u nou al een bestaand rookkanaal heeft of het gaat om een
nieuwbouw woning zonder rookkanaal, wij kunnen u adviseren. Door onze jarenlange ervaring komen we altijd tot een oplossing! Wilt u graag spreken met een adviseur? Belt u dan met 040 741 00 09 zodat wij samen met u kunnen zoeken naar de beste oplossing in uw situatie.
Wilt u het rookkanaal toch graag laten plaatsen in Wijchen, dan kunt u ons ook bellen. Wij weten vrijwel altijd een installateur die bij u in de regio werkzaam is. Een kachelpijp of rookkanaal van Kachelconcurrent heeft een goede garantie en behoren tot de meest hoogstaande kwalitatieve rookkanalen en kachelpijpen die in Nederland geleverd worden. Wij geven een uitgebreide garantie zodat u zeker kunt zijn van een goed product dat jarenlang meegaat.