Een rookkanaal aanleggen kun je zelf!

Meer dan 12.455 doe-het-zelvers gingen je voor

505 reviews

Vragen? Bel de specialist! 9-21 uur 7 d/week

Rookkanaal en Kachelpijp kopen in Zwanenburg

Welkom bij Kachelconcurrent, de grootste webshop voor uw rookkanaal of kachelpijp in Zwanenburg. Wij leveren dubbelwandige rookkanalen en kachelpijpen met de Europese T600 keuring, wij leveren in heel Nederland en kunnen deze bezorgen in Zwanenburg. Het overgrote deel van onze klanten plaatst de rookkanalen zelf, dit kan zowel met of zonder ons advies. Uiteraard mag u ons altijd bellen met vragen over het plaatsen van een rookkanaal of kachelpijp in Zwanenburg. Of u nou al een bestaand rookkanaal heeft of het gaat om een
nieuwbouw woning zonder rookkanaal, wij kunnen u adviseren. Door onze jarenlange ervaring komen we altijd tot een oplossing! Wilt u graag spreken met een adviseur? Belt u dan met 040 741 00 09 zodat wij samen met u kunnen zoeken naar de beste oplossing in uw situatie.
Wilt u het rookkanaal toch graag laten plaatsen in Zwanenburg, dan kunt u ons ook bellen. Wij weten vrijwel altijd een installateur die bij u in de regio werkzaam is. Een kachelpijp of rookkanaal van Kachelconcurrent heeft een goede garantie en behoren tot de meest hoogstaande kwalitatieve rookkanalen en kachelpijpen die in Nederland geleverd worden. Wij geven een uitgebreide garantie zodat u zeker kunt zijn van een goed product dat jarenlang meegaat.

Wat andere mensen over ons zeggen:

"Scheelt de helft!"

"Zeer tevreden over materiaal en snelle levering. Een aanbeveling zeker waard"
Jan de Jonge - Enschede

"Makkelijk te installeren"

"Perfect materiaal. Alles paste perfect en de woonkamer blijft nu eindelijk roetvrij
Kortom dik tevreden over jullie service!"
Esther van Wijngaarden - Nieuwegein

 

installeren kachelpijp

"Makkelijk klusje van een paar uur..."

"Goed geholpen, snel teruggebeld bij vragen en nette levering, op tijd. Materiaal past en ziet er goed uit, keurig verpakt verzonden"
Peter Janssen - Rotterdam

 

Beoordeel deze pagina

  • Als u wilt dat we contact met u opnemen kunt u een naam en e-mailadres invullen